Utrecht 030 - 288 37 49 | Vleuten 030 - 877 68 98 rvanewijk@mooierkunstgebit.nl

Reviews

Bent u benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Lees dan de reviews zoals die zijn achtergelaten op Independer, Zorgkaart Nederland en Telefoonboek.nl. Klik op één van de onderstaande buttons om al onze klantbeoordelingen te bekijken. U kunt ons ook helpen door zelf een review achter te laten. Dank u wel!

TPP van Ewijk, Livingstonelaan, Utrecht

TPP van Ewijk - Utrecht
4.3
Gebaseerd op 6 beoordelingen
powered by Google
Lucas NietveldLucas Nietveld
19:04 06 Nov 22
Altijd goede service en geweldig geholpen, door beideTop tandtechniek!!
Vera SpekVera Spek
19:58 16 Jan 20
Hallo een beetje laat maar niet vergeten.Mijn ervaring met Raymond en Angela deel ik graag met iedereen . Dit team geeft je zo goed gevoel ze zijn reuze aardig en professioneel bezig ik ben nu een paar weken verder en krijg nog complimenten over mijn gebit ik ben erg blij en vol zelfvertrouwen . Ik kan ze zeker aanbevelen vera spek
wim koevoetwim koevoet
11:17 18 Jul 19
Na 5 gemaakte afspraken had ik een volledige en uitermate goed passende prothese.Daarbij is het dusdanig mooi opgebouwd dat ik een veel betere look heb gekregen en er gewoon jonger uit zie nu.Geweldig goed werk,goed overleg,goed advies en gelijk passend zonder pijn of verder terug komen voor aanpassingen!AANRADER!!!
Antonietta RoccaAntonietta Rocca
08:15 19 Jun 19
We kwamen hier terecht voor mijn vader, nadat er van alles mis was gegaan bij een andere praktijk, waar ik de naam NIET van ga vermelden.Alles gaat in deze praktijk goed, fijn en duidelijk eraan toe, van A tot Z plus (als je na de behandelingen nog met iets zit kan je ook gewoon terecht). Mijn vader is super blij met zijn gebit en vooral de manier waarop, geen bla bla eromheen maar gewoon op een rustige professionele manier, met een woord Fantastisch!Dus ik adviseer, zoek niet verder en ga naar deze praktijk en je zult geen spijt hebben.CIAO,
Joseph VandersteenJoseph Vandersteen
10:55 24 Apr 19
Vlotte, uiterst zorgvuldige en kundige behandeling. Zéér tevreden!
js_loader

TPP van Ewijk, Eyckenstein, Vleuten

TPP van Ewijk - Vleuten
5.0
Gebaseerd op 17 beoordelingen
powered by Google
Willem van dorssenWillem van dorssen
10:25 23 Nov 22
Een geweldige praktijk.Groot vakmanschap: uitstekende en vriendelijke service. Ik ben super blij met deze praktijk, ging vol vertrouwen na vijf jaar terug voor mijn tweede prothese en ben opnieuw héél tevreden met het resultaat!Angela en Raymond zijn toppers:Deze praktijk is een absolute aanrader!!
Jan KollenveldJan Kollenveld
13:37 31 Aug 22
De behandeling was erg prettig, Raymond en Angela waren erg vakkundig, en ook nog zeer relext, mijn prothese zat in een keer goed, ik heb alleen maar goede herrinneringen aan de behandeling, dus een aanrader. Loes Kollenveld.
Martin VinkMartin Vink
19:12 21 Aug 22
Ik werd door de tandarts praktijk Leidsche rijn doorverwezen naar Raymond en Angela voor een prothese. Was voor mij de eerste keer in de Praktijk van Ewijk.Ik ben er super goed, vriendelijk en vooral ook heel kundig geholpen. Raymond en Angela hebben mij goed begeleid en het resultaat mag er zijn: een goed zittend, goed functionerend en een mooi, natuurlijk uitziend, gebit!
J ZJ Z
13:30 04 Aug 22
Toen ik een prothese nodig had, heb ik niet hoeven twijfelen door wie ik die zou laten maken. Een familielid was namelijk al een poos 'fan' van Praktijk van Ewijk.Ook ik ben er super goed, vriendelijk en vooral ook heel kundig geholpen. Raymond en Angela hebben me op m'n gemak gesteld, me voorzien van de nodige informatie, me heel sympathiek begeleid en het resultaat mag er zijn: een goed zittend, goed functionerend en een mooi, natuurlijk uitziend, gebit!
Ton LeemanTon Leeman
10:27 10 Mar 22
Al geruime tijd ben ik patiënt bij Raymond en ook deze keer heeft hij weer voortreffelijk werk afgeleverd. Deze keer heeft hij met veel vakmanschap en klikgebit gefabriceerd dat zit als gegoten. Raymond en ook Angela heel erg bedankt voor het fijne contact dat ik met jullie heb gehad.. Raymond nog bedankt voor de fijne gesprekken die wij (tijdens het passen en meten) hadden over wel en wee in de ze wereld. Kort om op zoek naar een nieuw kunstgebit TTP van Ewijk een echte aanrader.
js_loader

Vleuten

Utrecht

Telefoonboek.nl

Reviews Telefoonboek.nl
TPP van Ewijk – Utrecht
TPP van Ewijk – Vleuten

Schrijf ook een review

Bent u tevreden over onze praktijk? Schrijf dan een review op één van de bovenstaande websites. Alvast bedankt!