Utrecht 030 - 288 37 49 | Vleuten 030 - 877 68 98 rvanewijk@mooierkunstgebit.nl

Hallo, ik ben Raymond van Ewijk

Als kind kwam ik al in aanraking met het vak omdat mijn vader een tandprotheticus was. Mijn grote interesse en drang om te groeien in mijn vak heeft er in geresulteerd dat ik mijzelf op jonge leeftijd al heb ontwikkeld als een allround Tandtechnicus.

Omdat de mens centraal staat in alles wat we doen heb ik drie jaar Eclectisch Psychotherapie en Communicatie NLP en Basis Medische vakken gestudeerd om zo in combinatie met de studie tot Tandprotheticus een totaalplaatje te realiseren. Ik probeer altijd de esthetische en functionele aspecten van de prothetiek naar een hoger level te brengen.  Zodat u weer kunt eten, praten, zoenen en vooral lachen.

Na het overlijden van mijn vader in 2007 ben ik gestart met het behandelen van zijn patiënten in een praktijk gevestigd onder in een flat in Kanaleneiland. Een locatie waar de mensen raar van opkijken maar wat leuk bevonden wordt. De positiviteit en vreugde die ik daarbij voelde heeft er voor gezorgd dat ik in 2010 een tweede vestiging aan huis heb gecreëerd te Vleuten. Op beide locaties werk ik samen met de liefde van mijn leven Angela om u tevreden te stellen en te houden wanneer het gaat om uw kunstgebit. Aangenaam!

Wie is Angela?

Na jarenlang als o.a. activiteiten begeleidster in de Gehandicaptenzorg, (zowel verstandelijk, lichamelijk als NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel) en met autisme-aanverwante stoornissen) te hebben gewerkt, heb ik er uiteindelijk voor gekozen om mijn toenmalige duobaan op te geven en samen met Raymond een team te vormen binnen onze praktijk. Werkzaam als zijn rechterhand kan ik nog steeds mijn zorg uitoefenen, zij het op een ander vlak. Het werken met en voor mensen die zorg nodig hebben is voor mij belangrijk, en geeft voldoening. Het ambachtelijke aspect binnen ons vak vind ik geweldig leuk om te doen. We maken kunst.

In deze huidige maatschappij worden mensen die afhankelijk zijn van zorg steeds minder goed behandeld en is er steeds minder tijd om te luisteren naar de individuele behoeften. Wij vinden het erg belangrijk dat u zich op uw gemak voelt en dat we samen mogen terugzien op een goede tijd met een mooi eindresultaat: De Lach!

Ik hoop u graag te ontmoeten, tot ziens!

Heeft u vragen, twijfelt u of wilt u gewoon meer weten over ons en wat we doen, neem dan contact met ons op. Of loop binnen bij één van onze vestigingen en wie weet wordt u binnenkort geholpen door de volgende generatie uit dit familiebedrijf….!